Εργαστήρια Μαρτίου 2023 στο TWIXTLab

Αγαπητές/οι/α φίλες/οι/α,

Με χαρά σας πληροφορούμε ότι από τον Φεβρουάριο του 2023 το TWIXTlab διανύει τον δέκατο χρόνο λειτουργίας του και ανανεώνει το πρόγραμμά του.

Tο TWIXTlab είναι ένα εργαστήριο (lab) μεταξύ (twixt) τεχνών, επιστημών και καθημερινής ζωής. Επεξεργαζόμαστε ιδέες, πραγματοποιούμε έρευνες,  δημιουργούμε καλλιτεχνικά έργα,  προτείνουμε εκπαιδευτικά εργαστήρια και σεμινάρια, διοργανώνουμε εκδηλώσεις. Ως ΑΜΚΕ αποσκοπούμε στο να λειτουργούμε αυτόνομα, να ενθαρρύνουμε συνεργασίες και να παίζουμε ένα ρόλο κοινωνικό,  φέρνοντας ένα ευρύ κοινό σε επαφή με την τέχνες και τις επιστήμες.  Εδώ και τρία χρόνια, τα μέτρα κατά της πανδημίας covid-19 μας οδήγησαν να μεταφέρουμε πολλές από τις δραστηριότητές μας στο διαδίκτυο. Κατά τη διάρκεια αυτή συνεχίσαμε και εμπλουτίσαμε τις δράσεις μας- πληροφορίες εδώ και εδώ   ενώ διευρύναμε και την ομάδα μας, η οποία αποτελείται πλέον από τέσσερα άτομα: την Ευγενία Βακαλοπούλου (φυσική επιστήμονα και εικαστικό), τη Σοφία Γρηγοριάδου (εικαστικό, φιλόλογο και υποψήφια διδάκτορα ανθρωπολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου), την Ελπίδα Ρίκου (εικαστικό και ανθρωπολόγο, με διατριβή στην κοινωνική ψυχολογία) και τον Γιώργο Σαμαντά (ανθρωπολόγο με μεταπτυχιακό δίπλωμα και ειδίκευση στον ήχο).

Τώρα, έχοντας την ανάγκη να ξαναβρεθούμε μαζί σας στον χώρο του TWIXTLab, Εμπεδοκλέους 19 στο Παγκράτι, διοργανώνουμε εργαστήρια και εκδηλώσεις, αλλά περιμένουμε και προτάσεις για συνεργασία. Για τα νέα μας θα σας ενημερώνουμε μέσω μέιλ  και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (https://www.facebook.com/twixtlab, https://www.instagram.com/twixtlab/ )

Για τον Μάρτιο 2023 σας καλούμε να δηλώσετε συμμετοχή για τα εξής δύο εργαστήρια:

  1. Εργαστήριο ηθοποιίας με την ηθοποιό Δέσποινα Σαραφείδου, συνεργάτιδα του TWIXTlab, βασισμένο σε κείμενα του συγγραφέα Σωτήρη Δημητρίο. Εναρξη 7 Μαρτίου. Περισσότερες πληροφορίες εδώ και εδώ
  2. Εργαστήριο εισαγωγής στο σχέδιο με τις εικαστικούς και ανθρωπολόγους, μέλη του TWIXTlab, Ελπίδα Ρίκου και Σοφία Γρηγοριάδου. Εναρξη 18 Μαρτίου. Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Δηλώσεις συμμετοχής για τα εργαστήρια, μέσω μέιλ στο twixtlab@gmail.com.

Θα χαρούμε να έχουμε νέα σας!

Η ομάδα του TWIXTlab