Καλό Φθινόπωρο!

Το TWIXTlab σας εύχεται καλό μήνα και καλή (έναρξη της) σεζόν!

Προετοιμάζουμε το πρόγραμμά μας για τον έβδομο χρόνο λειτουργίας μας κατά κύριο λόγο διαδικτυακά, καθώς οι συναντήσεις από κοντά θα είναι δύσκολες, λόγω της πανδημίας. Ωστόσο, διατηρούμε το χώρο μας στην Εμπεδοκλέους 19 και με την πρώτη ευκαιρία θα σας προσκαλέσουμε και πάλι να συνεργαστούμε από κοντά!

Το φθινόπωρο του 2020, θα συνεχιστεί η σειρά διαδικτυακών διαλέξεων και καλλιτεχνικών παρεμβάσεων TWIXTlab online που προέκυψε με αφορμή την καραντίνα. Προγραμματίζουμε, λοιπόν, το «Corona Flowers_2» μέσα από τις σελίδες μας στις πλατφόρμες youtube και mixcloud. Δείτε/ακούστε εδώ και εδώ τις προηγούμενες διαθέσιμες δράσεις μας.

Θα συνεχίσουμε επίσης να αναδεικνύουμε την καλλιτεχνική έρευνα (artistic research) στην Ελλάδα (την οποία στήριξε για το έτος 2020 το Κέντρο Έρευνας για τις Ανθρωπιστικές Επιστήμες), διοργανώνοντας διαλέξεις καλλιτεχνών με συμμετοχή του κοινού online και με στόχο να εμπλουτιστεί το σχετικό αρχείο (το οποίο μπορείτε να επισκεφτείτε εδώ)

Ο δεύτερος κύκλος του project «Τεχνικές του Εαυτού» θα προχωρήσει διαδικτυακά ως ομάδα ανάγνωσης και ανάπτυξης προσωπικών καλλιτεχνικών projects (για περισσότερες πληροφορίες δείτε τη σελίδα του facebook Techniques of the Self)

Αναζητούμε, επίσης, νέους τρόπους να πραγματοποιήσουμε διαδικτυακά εκπαιδευτικά σεμινάρια και άλλες καλλιτεχνικές δράσεις και πρωτοβουλίες που αποτελούν κάθε χρόνο μέρος του προγράμματός μας. Θα βγουν σχετικές ανακοινώσεις το επόμενο διάστημα.

Μείνετε συντονισμέν@!

Εικόνα: https://www.news18.com/photogallery/world/unusual-masks-people-are-using-to-protect-themselves-from-covid-19-2567617-4.html 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *