¡Ισπανικά στο TWIXTlab!

¡Μαθήματα γλώσσας και στοιχεία τέχνης του Ισπανόφωνου κόσμου!

με την Εύα Γιαννακοπούλου

Τα μαθήματα προτείνουν την εκμάθησης της Ισπανικής γλώσσας σε συνδυασμό με θεματικές ενότητες αφιερωμένες σε κομβικά και ίσως λιγότερο γνωστά καλλιτεχνικά ρεύματα της Ισπανίας και του Ισπανόφωνου κόσμου της Νοτίου Αμερικής.
Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων, θα εξασκήσουμε τις γλωσσικές μας ικανότητες (ανάγνωση, γραφή, ακουστική κατανόηση και προφορική έκφραση), ενώ παράλληλα θα αφιερώσουμε μέρος του μαθήματος σε προβολές, αναγνώσεις και ακούσματα που θα μας φέρουν σε επαφή με τη σύγχρονη Ισπανόφωνη τέχνη.
Τι ακριβώς έκανε ο Almodóvar πριν γίνει γνωστός στο ευρύ κινηματογραφικό κοινό; Πώς χρησιμοποιούσε η Lygia Clark τα περίφημα «γυαλιά με αισθητήρες»; Ποιος τελικά ήταν ο μυστηριώδης Alberto Greco με τις αμέτρητες παρεμβάσεις στο δημόσιο χώρο και γιατί ένα βράδυ η νεαρή Marta Minujín καταστρέφει τα έργα της;
Αυτά είναι ορισμένα από τα θέματα που πρόκειται να αναλύσουμε κατά τη διάρκεια των συναντήσεων μας, προσεγγίζοντας ένα «γνωστό» όσο και «άγνωστο» σε εμάς πολιτισμό.

¡Τα μαθήματα γίνονται κάθε Πέμπτη από τις 17:00 έως τις 19:00 και είναι για αρχάριους ή προχωρημένους. Έναρξη 07/11

¡Επίσης, μπορούν να οδηγήσουν τους αρχάριους μαθητές στην απόκτηση πτυχίου Α2 (4 μήνες) και B1 (8 μήνες) της Ισπανικής (Πτυχία DELE ή Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας).

¡Kόστος μαθημάτων: 80 € το μήνα. Παρέχονται εκπτώσεις σε όσ@ διαθέτουν εκπτωτική κάρτα του TWIXTlab ή θα ήθελαν να προπληρώσουν τους 4 μήνες του πρώτου επιπέδου.

¡Για πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο του μαθήματος, επικοινωνήστε με την Εύα Γιαννακοπούλου. Για πληροφορίες σχετικά με τις τιμές, εκπτώσεις και τη διαδικασία της εγγραφής με το TWIXTlab.

¡Hasta pronto!