Οι επόμενες δράσεις του TWIXTlab / What is next at TWIXTlab

A great month to all! On Saturday, November 9, at 18:00 we will present our program for this year. Come and have a coffee, meet and chat with the people who will be working with us this year, learn more about each of our activities, and if you’re interested in any of them, sign up.

Καλό σας μήνα! Το Σάββατο 9 Νοεμβρίου στις 18:00 θα παρουσιάσουμε το φετινό μας πρόγραμμα. Ελάτε να τα πούμε με καφέ, να γνωρίσετε και να συνομιλήσετε με τα άτομα που θα συνεργαστούν μαζί μας φέτος, να μάθετε περισσότερα για την κάθε μας δραστηριότητα και, εάν σας ενδιαφέρει κάποια από αυτές, να εγγραφείτε.

Rene Magritte, Poire et Rose (Les moyens d’existence), 1969

Μετά τις καλλιτεχνικές διαλέξεις που φιλοξενήσαμε τον Οκτώβριο στο πλαίσιο της έρευνας της Ελπίδας Ρίκου και της Κατερίνας Κωνσταντίνου για για την кαλλιτεχνική έρευνα, ο Νοέμβριος μπαίνει με πολλές νέες δράσεις. Οι καλλιτεχνικές διαλέξεις συνεχίζονται με τη Μαρία Παπαδημητρίου (Σάββατο 09/11, 12:00 -14:00), τον Γιάννη Παππά, (Κυριακή 24/11, 12:00 -14:00) και την Ελένη Τζιρτζιλάκη (Σάββατο 30/11, 12:00 -14:00)

Το Νοέμβριο ξεκινούν επίσης τρία νέα εργαστήρια μακράς διαρκείας με παλιές και νέες συνεργάτιδες:

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Δηλώστε συμμετοχή στo twixtlab@gmail.com και στη σελίδα μας στο facebook.

Ξεκινά και το σεμινάριο του TWIXTlab, με διαλέξεις και events από προσκεκλημένους καλλιτέχνες και θεωρητικούς. Πραγματοποιείται Δευτέρα 20:00-22:00 μια φορά το μήνα και έχει ελεύθερη είσοδο. Εναρξη: Δευτέρα 25 Νοεμβρίου με την διάλεξη του Γιάννη Ιωαννίδη «Σκιές στον φωτεινό κόσμο του φιλελεύθερου ατόμου».

Θα πραγματοποιηθούν ακόμη συναντήσεις για τις τέχνες (λογοτεχνία, κινηματογράφος, μουσική και άλλες). Στην πρώτη συνάντηση για τη λογοτεχνία, (Σάββατο 30 Νοεμβρίου) ο συγγραφέας Θάνος Κάππας θα συνομιλήσει με την ποιήτρια και ψυχοθεραπεύτρια Ευαγγελία Ανδριτσάνου σχετικά με τις «Εικόνες του πατέρα και της μητέρας στη σύγχρονη νεοελληνική λογοτεχνία». Είσοδος ελεύθερη.

Τον Ιανουάριο του 2020 θα ξεκινήσουν τρια ακόμα εργαστήρια:

  • Θεατρικό εργαστήριο με τη Δέσποινα Σαραφείδου, κάθε Πέμπτη 19:00-22:00
  • «Διασκευές του καθημερινού», κύκλοι επιμόρφωσης με τα μέλη του TWIXTlab, Δευτέρα 19:00-22:00
  • «Τεχνικές του εαυτού», πρότζεκτ καλλιτεχνικής έρευνας με την Ελπίδα Ρίκου, Σάββατο 16:00-19:00

Προγραμματίζονται επίσης εργαστήρια σχετικά με το βίντεο, την κίνηση και πολλά ακόμα. Μείνετε συντονισμέν@.

Σας περιμένουμε το Σάββατο 9 Νοεμβρίου!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *