Καλή χρονιά

Φίλες και φίλοι του TWIXTlab, θα θέλαμε να σας ευχηθούμε καλή χρονιά και να σας ενημερώσουμε για όσα θα λάβουν χώρα τους επόμενους μήνες στον χώρο μας.

Το σεμινάριο του TWIXTlab συνεχίζεται και το 2019 κάθε Δευτέρα στις 19.00, με ελέυθερη είσοδο. Περιλαμβάνονται:

-Ομάδα ανάγνωσης με θέμα «Τέχνη και Θεσμοί» με ομάδα ανάγνωσης. Θα ακολουθήσουν και άλλες σχετικές με το θέμα εκδηλώσεις (Περισσότερα: https://www.facebook.com/events/316604102467127/).

-Ομιλίες καλλιτεχνών και παρουσιάσεις από συνεργάτες όπως οι Μαριλένα Αλιγιζάκη, Άγγελος Θεοχάρης, Πάνος Σκλαβενίτης και άλλοι.

-Από τις 18 Φεβρουαρίου με προσκεκλημένη τη μουσικό και μουσικολόγο Ντάνα Παπαχρήστου θα ξεκινήσει σειρά διαλέξεων με θέμα «Gilles Deleuze και Αισθητική των τεχνών νέων τεχνολογιών».

Στο πλάισιο της φετινής μας ενασχόλησης με τη σωματικότητα ξεκινά επίσης το μακράς διάρκειας εργαστήριο «Iza Yoga» με τη Μαριάννα Ζαφειρέλη (Περισσότερα: https://twixtlab.com/…/29/iza-yoga-%CF%83%CF%84%CE%BF-twixt…/), ενώ συνεχίζονται τα εργαστήρια για το θέατρο (με την Δέσποινα Σαραφείδου, περισσότερα: https://twixtlab.com/theatre2018/) και για την περφόρμανς (με τη Βέρα Ιόνα Παπαδοπούλου, περισσότερα: https://twixtlab.com/…/…/performance-art-workshop-do-i%CF%84/)

Τέλος, προγραμματίζονται και άλλες μικρής διάρκειας δραστηριότητες που θα ανακοινώνονται σε όλη τη διάρκεια του εαρινού εξαμήνου, ξεκινώντας με το εργαστήριο ερασιτεχνών «Προ[θέσεις] γραφής» με την Ευγενία Βακαλοπούλου (περισσότερα: https://tinyurl.com/ycoq694g)

Από φέτος το TWIXTlab προτείνει την κάρτα μέλους, με κόστος 20€ ετησίως, για την οικονομική ενίσχυση των δραστηριότητων μας. Η κάρτα διασφαλίζει έκπτωση σε εργαστήρια που απαιτούν συνεισφορά, κλείσιμο θέσης κατά προτεραιότητα σε εκδηλώσεις με περιορισμένες θέσεις, παρακολούθηση κλειστών εκδηλώσεων.

Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντα!

Η ομάδα του TWIXTlab

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *